Ridhuan

 

edit Ridhuan

Saya mengenali Miracle Apricot Seed (MAS B17) dan Business MAS melalui Facebook kenalan saya. Saya tidak teragak untuk menyertai Business MAS setelah merasai dan melihat keberkesanan MAS B17.

Saya memilih Business MAS kerana saya merasakan pasaran MAS B17 mampu meluas ke seluruh negara kerana khasiatnya masih tidak diketahui oleh ramai masyarakat di Malaysia, di mana MAS B17 berkhasiat membantu mencegah kanser.

Saya berkerja makan gaji di sebuah syarikat swasta di Kuala Lumpur dan bermula Business MAS sekadar ingin mencuba dan tidak pernah terfikir untuk berniaga MAS.

Keadaan terkini bersama Business MAS, saya sudah boleh tersenyum dengan kejayaan yang diperolehi. Simpanan makin bertambah dan kuasa membeli makin meningkat. Saya berasa sangat seronok, teruja dan masih banyak yang boleh dipelajari untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya walaupun tidak mempunyai bakat. Alhamdulillah, dengan keizinanNya saya berjaya meningkatkan wang simpanan dan menambah "duit poket" disamping membantu meningkatkan kualiti kesihatan keluarga.

Tambahan lagi, saya merasakan Business MAS masih baru di pasaran dan tidak ramai yang mengetahui kebaikan dalam membantu mencegah dan membantu merawat pelbagai penyakit selain kanser.

Rasa bersyukur diketemukan dengan Business MAS kerana ianya mudah, senang dan tidak terikat macam MLM.

Matlamat saya bersama Business MAS adalah ingin melihat MAS B17 berkembang di serata dunia dan membantu mereka yang memerlukan.

Nasihat saya kepada yang berminat untuk menyertai Business MAS, bertanya sekiranya tidak pasti tentang MAS B17 dan kalau boleh mencuba sendiri, merasai dan melihat keberkesanan MAS B17. Ini membantu meningkatkan pengalaman dan secara tidak langsung boleh menyampaikan kebaikan MAS B17 dengan lebih baik.

Ridhuan.
Mini Distributor.
Keramat, Kuala Lumpur.